Låt säfsen bli ditt andra hem

Välkommen till oss i Säfsen

Nu har du möjligheten att köpa en egen lägenhet med bästa ski-in/ski-out läge i Säfsen. Vi säljer nu lägenheter med bästa läge, bara några meter från närmsta nedfart i området Vargspåret 1. Det här är de första objekten någonsin till salu i skidområdet och ett unikt tillfälle.

Vargspåret 10+2 allrum

Ta chansen att äga en modern, välplanerad lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut direkt från terrassen och starta skidåkningen. Lägenheterna finns i två utföranden; 58 m2 med 2 sovrum (6+2 bäddar) samt 85 m2 med 4 sovrum (10+2 bäddar). Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och aktiviteter året runt, och dessutom när ni inte är där få en intäkt genom uthyrning av lägenheten.

Planlösning Vargspåret 1
(klicka för större bild)

Planlösningen är modern och effektiv, anpassad för en familj eller ett sällskap på semester. Alla möbler, inventarier och husgeråd ingår i köpet så det är bara att ta med sig väskan och börja åka skidor eller starta ledigheten.

Priser från 1 445 000 kronor för 6+2 bäddar resp. 1 895 000 kronor för 10+2 bäddar, med Säfsens bästa ski in/ski-out läge.

Master Bedroom

Fakta

Lägenheterna finns tillgängliga i två utföranden:

Hall

Väl tilltagen hall med klinkergolv och golvvärme som har plats för många pjäxor och skor. Torkskåp direkt i hallen.

Vardagsrum

Vardagsrum med nylagda golv med golvvärme. Öppen planlösning för avkoppling med soffgrupp och tv i nära anslutning till matgrupp med rymligt matbord för upp till 12 personer. I de stora lägenheterna finns öppen spis.

Kök

Kök med moderna ljusa snickerier och ljust kakel. Fullt utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och microvågsugn. Gott om skåp för förvaring av både köks- utrustning och matvaror. Mycket goda avlastnings- och arbetsytor.

Dusch & Bastu

Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc och handfat. Härlig bastu för avkoppling efter en dags skidåkning eller cykling.
I de stora lägenheterna finns även ännu ett duschrum med toalett och handfat. Även det är helkaklat.

Sovrum 1

Master bedroom har dubbelsäng med resårmadrasser samt garderober. Alla sovrum har nylagda golv med golvvärme.

Sovrum 2

Två våningssängar och garderober.

Sovrum 3 (stor lägenhet)

En våningssäng och garderober.

Sovrum 4 (stor lägenhet)

Två fristående sängar med resårmadrasser.

Förråd

Till varje finns det också ett utvändigt skidförråd. Här kan man förvara hela familjens skidor.

Alla lägenheter har balkong med utsikt över backen, skidåkare och naturen.

Vargspåret kök

Skicka in en intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkopplar vi till er inom kort!

Nära Göteborg och Stockholm

Älskar du skidåkning lika mycket som oss? Vill du kunna åka skidor bekvämt över helgen? Säfsen ligger i södra Dalarna ligger nära Stockholm och ännu närmare från Örebro och Västerås. Investera i ett boende som ger avkoppling och upplevelser, och där ni slipper det tråkiga praktiska som annars hör till hus, lägenhet och stugägande.

Vi har storslagna planer för att skapa ett ännu bättre, mer tillgängligt och roligt Säfsen. Vår ambition gäller för nya nedfarter för utförsåkning, bättre mountainbikeleder samt fler restauranger och butiker. Dessutom vill vi binda samman stugbyn och skidanläggningen med en lift. På så sätt kan du ställa dig på skidorna direkt utanför boendet med ski in/ski out oavsett var ditt boende ligger!

Översiktsbild Säfsen skidbacke i kvällsljus med skidåkare.

Ett andra hem i Säfsen

Låt Säfsen i Dalarna bli ditt andra hem. Fira jul med skidåkning, ta med mormor på en avkopplande weekend nära hemma, låt barnen få ett härligt sommarlov med kanotpaddling och fiske, lek i naturen, cykla mountainbike över stock och sten och mycket mer. Detta kan bli er lugna trygga oas där hela familjen känner dig som hemma. Låter det för bra för att vara sant? Det kommer mer. Medan du kopplar av och upplever så tar vi hand om de praktiska detaljer som hör till att äga ett fritidsboende. Bra va!

Sedan 2006 har Säfsen Resort sålt ca 180 bostadsrätter i stugbyn, och nu börjar vi sälja ut de första lägenheterna – dessa har ski-in ski-out-läge. De populära boendena hyrs ut med hög beläggning, och har massor med nöjda gäster. Det betyder att vi idag kan erbjuda våra boendeägare en intäkt som ofta täcker års-och driftkostnad.

Man kan dessutom bo flera veckor per år i sitt boende – helt gratis!

Säfsen Resort, Varspåret, interiör.
5 ekonomiska argument5 sköna argument
1. Ett fritidsboende i Säfsen är en användbar investering. Här finns aktiviteter under årets alla säsonger.1. Säfsen ligger på bekvämt avstånd om du bor i Mellansverige. Det betyder att du kan utnyttja ditt boende ofta.
2. Årsavgift och driftskostnader kommer med största sannolikhet att betala sig genom hyresintäkter. I många fall även kapitalkostnader.2. Här finns toppenfin utförsåkning, längdåkning, cykling och friluftsliv i ett och samma område.
3. Som boendeägare i Säfsen har du goda intäktsmöjligheter genom uthyrning. Du får 75% av hyresintäkterna.3. I våra restauranger, på gångavstånd från boendena kan du äta gott eller bara komma förbi och ta en kopp kaffe i Caféet.
4. Uthyrning och syning av boendet utförs av Säfsen Resort och är ingenting som lägenhetsägaren behöver ägna sig åt.4. Du kan boka skidor och pjäxor till hela familjen och enkelt hämta ut dem i egen kassa för att snabbt komma ut i backen.
5. Säfsen Resort har expansiva framtidsplaner. I takt med att hela anläggningen utvecklas, är det också troligt att värdet på bostadsrätterna
ökar successivt.
5. Som lägenhetsägare får du ”ägarkortet” som ger fina rabatter på liftkort, skidhyra, utrustning och kläder i shopen, med mera.