Höstlov i Säfsen

En fartfylld vecka med massor av aktiviteter för hela familjen

Samla familjen för några härliga dagar i Säfsen på höstlovet. Här bjuds på roliga friluftsaktiviteter, avkopplande stugmys och god mat i Hyttan Kök. Boka vårt smarta paket Säfsen inklusive där allt ingår över helgen. Eller hyr stuga hela veckan och få ut så mycket som möjligt av din semester.

Höstlov för hela familjen i Säfsen

Välkommen till en skön höstvecka där hela familjen kan njuta av härliga dagar i storslagen natur. I omgivningarna kring Säfsen finns fina leder för mountainbike, vandring, löpning och sköna skogspromenader. Fiskarna brukar vara på hugget och i våra ädelfiskevatten finns gott om regnbåge, öring och någon röding. Lämna onödig packning hemma, hos oss finns utrustning att hyra och restaurangen serverar rykande hösträtter.

Höstlovet i Säfsen är en tradition i vår familj. Halloweendiscot och temakvällarna i Hyttan Kök är två favoriter under helgen.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Måndag till torsdag
Äventyr på egen hand! Hos oss finns massor av roliga och kluriga gör-det-själv aktiviteter att upptäcka tillsammans. På Säfsen Resort har du aldrig tråkigt. Här finns alltid något att göra! Testa vår nya cykelarena, utmana familjen i cykelbingo och minigolf eller paddla kanot på Säfssjön.
Läs mer om aktiviteter på egen hand!
Torsdag 18.00-20.00 Pizzameny och take away i Hyttan Kök

Fredag 
15.00-17.00 Halloween-maskerad i Hyttan med pumpaverkstad och disco (passar ålder 3-10 år)
17.00-21.00 Halloweenbuffé i Hyttan Kök.
En läskigt god buffé med olika smaker som passar alla åldrar. Glöm inte att boka bord! Pris 325 kr/vuxen.

Lördag
11.00-13.00 Spökjakt* (passar 2-7 år)
Leta spöken på väg ner mot Eldpallkojan, där bjuder vi på korv med bröd och pris till bästa spökjägare. Pris: 50 kr/per person
16.00-17.00 Trollerishow för alla knattar på Hyttan med vår magiska trollkarl. Pris: Gratis!
17.00-21.00 Tex mex buffé i Hyttan Kök.
En klassisk Texmex buffé på Säfsens vis. Här finns möjlighet till allt ifrån en svensk klassik taco till att testa pico de gallo med starka kryddor. Glöm inte att boka bord! Pris 295 kr/vuxen. 
19.00-20.00 Spökvandring* (passar från 10 år)
Häng med oss in i skogen på ett gastkramande äventyr. Pris 150 kr/person.
*Spökjakt och spökvandring bokas senast kvällen före i receptionen.

Söndag
10.00-13.00 Brunch på Hyttan.
Välkomna till Hyttan innan det är dags för hemresa. En fräsch och god brunch är det perfekta avslutet på en fantastisk höstlovsvecka. Bordsbokning rekommenderas men drop in är också varmt välkommet.
Pris vuxen 110 kr, barn 6-9 år 49 kr, 0-5 år gratis i sällskap med betalande vuxen.

Höstlovspaket Säfsen inklusive

Karta aktiviteter friluftsaktiviteter i Säfsen.

Vi tycker det ska vara enkelt & strulfritt att åka på semester. Därför ingår boende, äventyrspass, äventyrshyra, middag fredag och lördag, ledkarta samt slutstädning när du bokar vårt Säfsen inklusive paket under höstlovet.

Koppla av, vi förbereder och tar hand om alla detaljer inför er vistelse. Så får ni mera tid för cykling, fiske, paddling, vandring, aktiviteter och mys med familjen. Precis som det ska vara på höstlovet.

Priser och fakta

Pris per personFredag-SöndagTorsdag-Söndag
Vuxen1 560 kr1 885 kr
Ungdom985 kr1 080 kr
Barn 715 kr810 kr