En annorlunda gruppresa i södra Dalarna

I djupa skogar föds stora idéer

På Säfsen Resort har vi storslagen natur direkt utanför dörren. Frisk luft, roliga och stimulerande aktiviteter som ger energi och produktivitet. Perfekt för alla grupper som vill njuta av utomhusaktiviteter tillsammans oavsett årstid.

Den optimala kombinationen av avkoppling och fysiska aktiviteter.

Bekvämt 3,5h från Stockholm, 4,5h från Göteborg, 2h från Örebro och 2h från Karlstad får ni den optimala kombinationen av både avkoppling och fysiska aktiviteter i vackra omgivningar.

Våra mest populära paket

Med logi och måltider som utgångspunkt skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans genom att lägga till valfria aktiviteter, underhållning och andra bekvämligheter som passar just er.

Boende för grupper

Här bor du nära naturen i mysiga timmerstugor i enkel- eller dubbelrum.

Aktiviteter

Välj mellan en mängd olika aktiviteter året runt. Skidåkning utför och på längden, cykling, vandring,…

Ät gott och fyll på med energi

Vi vet att bra mat är en förutsättning för en lyckad gruppresa. Därför lägger vi stort fokus på att måltiderna skall bli något utöver det vanliga. Våra råvaror är ofta lokala, njut av vilt, fisk, bär och svamp under er konferens, i våran sommar restaurang, eller varför inte utomhus vid en öppen eld. 

Boendet

Som hemma – fast bättre

Hos oss bor ni tillsammans i mysiga timmerstugor i enkel- eller dubbelrum. Koppla av framför brasan med en kopp varm choklad, eller varför inte ta en värmande bastu? Under barmarkssäsongen finns även möjlighet för lite skönt terrasshäng till vacker utsikt tillsammans med kollegorna innan måltiden.

Timmerstuga

Genuina och hemtrevliga timmerstugor med storslagen natur runt hörnet.

Dalenhus

Rymliga tvåvåningshus med stor bekvämlighet och smakfull inredning.

Lägenhet

Moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in-ski out-läge.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Aktiviteter

Vi tror att frisk luft, mäktiga vyer och skenet från en öppen eld frigör energi som leder till naturliga samtal och kloka beslut. Därför rekommenderar vi att ta en paus och ta med gruppen ut i naturen. Hos oss finns flera smultronställen som passar utmärkt oavsett om ni föredrar en lugn promenad eller fartfyllda sportaktiviteter.

Kontakt och offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och presentation av våra konferenspaket.
Telefon: 0591 77 50 00
Mail: konferens@safsen.se