Filurius disco

Barnens höjdpunkt!

Filurius ställer till med barndisco! Kom och dansa, hoppa trampolin och testa att krypa i våra spännande tunnlar. Du kan också utmana Filurius i limbo och skaffa massa nya kompisar.

När du bokar disco ingår entré till Äventyrsladan. Så passa på att kom tidigare, eller stanna kvar efter discot för lek och bus med hela familjen. Förbokas här eller i sportshopen.

Disco måndagar & lördagar kl. 16.15-17.00
Pris 75 kr/person.

Filurius

Hej! Det är jag som är Filurius, jag är en älg i mina bästa år som stortrivs här uppe i skogarna runt Säfsen där jag är född och uppvuxen.
Vi älgar bryr oss inte riktigt m hur gamla vi men jag har hunnit passera 30 år. Jag är gift med den sötaste älgtjejen i skogen, hon heter Filura och tillsammans har vi en son som heter Filur, som är ett riktigt busfrö.

Jag har bott här i Säfsen sedan jag var liten och har många vänner ute i skogarna men jag har tre vänner som är mina riktigt bästa vänner, vi har vuxit upp tillsammans. Det är Räven Ragge, Haren Harry och Björnen Bjarne.

Du kanske undrar var jag gör på dagarna? Jag älskar att vara ute i skogen, umgås med mina kompisar, fiska, paddla kanot och på vinter så finns det inget roligare än att åka skidor.

När du kommer och hälsar på i Säfsen är chansen stor att du kommer träffa mig. Jag tycker om att umgås med alla som är i Säfsen och göra roliga saker tillsammans.

Filurius Säfsen

Barnens Säfsen

Äntligen är vi ensamma – inga föräldrar i närheten. Nu ska vi se till att vi får en riktigt rolig semester tillsammans, full av bus och spännande äventyr.

Barnens Säfsen

Vad sägs om att svänga loss på disco, åka skidor med vår maskot Filurius, gå på skattjakt, pyssla i vårt lekrum eller varför inte hoppa studsmatta och landa i ett hav av blåa kuddar i vårt kulhus Snowcamp? Hos oss finns alltid något att göra.