Mat och dryck

En viktig ingrediens för en fantastisk familjesemester

God mat och dryck hör till en lyckad semester med familjen. Det har vi tagit fasta på. I Säfsen Resort kan du äta hemlagade måltider och gofika både i skidbacken och i stugbyn. Vi har något för alla smaker och har öppet alla årstider. Ta med hela familjen och välj mellan våra smakrika family sharing menyer, populära pizzor för Take Away, gulaschsoppa på vintern, Filurius pannkakor och mycket mer.

God mat i Hyttan Kök

Vi gillar pizza och att dela mat och gör det allra bäst!

Vi har god mat och dryck för Take Away. Beställ, hämta upp, och ät i stugan!

Wärdshus och Café

 Smakligt spis för kurrande mage i skidbacken

Mitt i skidområdet kan du njuta av hemlagade måltider som ger energi för nya åk. Och sötsaker och kaffe i…

Take Away

Snabbt & bekvämt till stugan!

Efter en lång dag utomhus, på skidorna eller i pulkabacken, kan det vara skönt att stanna hemma i stugan och…

Hyttan Kök & Bar

Pappa och döttrar äter mat på restaurang.

I hjärtat av stugbyn hittar du Hyttan Kök & Bar. Vi älskar närproducerade råvaror. Det märks i våra Family sharing menyer där vi använder säsongens smaker och där råvarorna ofta är lokalt odlade eller hämtade från skog och sjöar runt Säfsen. Hos oss står också barnen i fokus. Filurius tycker att barn upp till 4 år äter gratis och lite äldre barn har förmånliga barnpriser.

Missa inte våra supergoda pizzor! Vi erbjuder Take Away Pizzor varje dag under högsäsong. Och i år startar vi med att bjuda på en take-away-meny varje dag som är anpassad till både stora och små – ät gott i er egen stuga!

På Säfen Resort tycker vi att ett restaurangbesök ska vara lika givande för både stor och liten. Därför finns, i tider då vi håller restaurangen öppen, en videohörna i nära anslutning till restaurangen. Där kan barnen koppla av och titta på film medan de vuxna avslutar måltiden i lugn och ro.

Vi älskar en strulfri semester.

Wärdshus & Café

Mitt i skidområdet kan du njuta av god mat och dryck som ger energi för nya åk. Kurrar magen för något snabbt och litet slinker du in i caféet för mumsigt fikabröd och en kopp varm choklad. Välkommen in i vårt Wärdshus & Café under skidsäsongen!