Mat och dryck

En viktig ingrediens för en fantastisk familjesemester

God mat och dryck hör till en lyckad semester med familjen. Det har vi tagit fasta på. I Säfsen Resort kan du äta hemlagade måltider och gofika både i skidbacken och i stugbyn. Vi har något för alla smaker och har öppet alla årstider. Ta med hela familjen och välj mellan våra smakrika family sharing menyer, populära pizzor för Take Away, hemlagad gulaschsoppa på vintern, Filurius pannkakor och mycket mer.

God mat i Hyttan Kök

Vi gillar pizza och att dela mat och gör det allra bäst!

I Hyttan Kök serveras smarriga pizzor, smakfulla buffeér och egen barnbuffé. Barn upp till 4 år äter gratis!

Wärdshus och Café

 Smakligt spis för kurrande mage i skidbacken

Mitt i skidområdet kan du njuta av hemlagade måltider som ger energi för nya åk. Och sötsaker och kaffe i…

Take away

Snabbt & bekvämt till stugan!

Efter en lång dag på mountainbike i skogen eller på skidorna kan det vara skönt att stanna hemma i stugan…

Hyttan Kök & Bar

Pappa och döttrar äter mat på restaurang.

I hjärtat av stugbyn hittar du Hyttan Kök & Bar. Vi älskar närproducerade råvaror. Det märks i våra family sharing menyer där vi använder säsongens smaker och där råvarorna ofta är lokalt odlade eller hämtade från skog och sjöar runt Säfsen. Hos oss står också barnen i fokus. Filurius tycker att barn upp till 4 år äter gratis och lite äldre barn har förmånliga barnpriser.

Missa inte våra supergoda pizzor! Vid barmarkssäsong erbjuder vi Take Away Pizzor varje dag. Och hela vintern bjuder vi in till after ski med pjäxdans för både liten och stor i Hyttan Bar.

På Säfen Resort tycker vi att ett restaurangbesök ska vara lika givande för både stor och liten. Därför finns i nära anslutning till restaurangen ett lekrum och en videohörna där barnen kan koppla av och titta på film medan de vuxna avslutar måltiden i lugn och ro. Vi älskar en strulfri semester.

Wärdshus & Café

Lunch serveras på Wärdshuset.

Mitt i skidområdet kan du njuta av god mat och dryck som ger energi för nya åk. Kurrar magen för något snabbt och litet slinker du in i caféet för mumsigt fikabröd och en kopp varm choklad. Såklart har vi after ski för både små och stora skidåkare. Välkommen in i vårt Wärdshus & Café under skidsäsongen!