Mat och dryck

En viktig ingrediens för en fantastisk skidsemester

God mat och dryck hör till på en fantastisk skidsemester. Det har vi tagit fasta på. I Säfsen kan du äta hemlagade måltider och gofika både i backen och i stugbyn. Vi har något för alla smaker! Ta med hela familjen till Säfsen Resort och välj mellan våra populära temabuffér, hemlagad gulaschsoppa, Filurius pannkaksbuffé, pizza och mycket mer.

God mat i Hyttan Kök

Vi gillar bufféer och gör dom allra bäst!

I Hyttan Kök kan du varje kväll välja bland våra smakfulla temabuffeér och pizzor. För de minsta finns en egen…

Wärdshus och Café

 Smakligt spis för kurrande mage i skidbacken

Mitt i skidområdet kan du njuta av hemlagade måltider som ger energi för nya åk. Kurrar magen för något snabbt…

Take away

Snabbt & bekvämt till stugan!

Efter en lång dag på skidorna kan det ibland vara skönt att stanna hemma i stugan och bara vara. Låt…

Hyttan Kök & Bar

Pappa och döttrar äter mat på restaurang.

I hjärtat av stugbyn hittar du Hyttan Kök & Bar. Vi älskar närproducerade råvaror. Det märks i våra olika temabuffér där vi använder säsongens smaker och där råvarorna ofta är lokalt odlade eller hämtade från skog och sjöar runt Säfsen. Hos oss står också barnen i fokus. I Filurius barnbuffé äter barn upp till 4 år gratis och lite äldre barn har förmånliga barnpriser.

Missa inte våra supergoda pizzor! Vid barmarkssäsong erbjuder vi alternerande buffé och á la carte i Hyttan Kök. Och hela vintern bjuder vi in till after ski med pjäxdans för både liten och stor i Hyttan Bar.

På Säfen Resort tycker vi att ett restaurangbesök ska vara lika givande för både stor och liten. Därför finns i nära anslutning till restaurangen ett lekrum och en videohörna där barnen kan koppla av och titta på film medan de vuxna avslutar måltiden i lugn och ro. Vi älskar en strulfri semester.

Wärdshus & Café

Lunch serveras på Wärdshuset.

Mitt i skidområdet kan du njuta av god mat och dryck som ger energi för nya åk. Kurrar magen för något snabbt och litet slinker du in i caféet för mumsigt fikabröd och en kopp varm choklad. Såklart har vi after ski för både små och stora skidåkare. Välkommen in i vårt Wärdshus & Café!

I Säfsen Inklusive ingår alla middagar!

fr. 1 875 kr
/ person

Säfsen inklusive

Den strulfria skidsemestern för hela familjen

Boka vårt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad skidsemester ingår! Liftkort, komplett skidutrustning, middagar och stugstädning.

fr.1 875 KR / person
Boka
Läs mer