Barnens Säfsen

Vi älskar skidsemester med barn

Söker du en skidort som passar för hela familjen? Nu behöver du inte leta längre. I Säfsen älskar vi skidsemester med barn. Trivs barnen så är föräldrarna glada och vi har tänkt till i varje detalj för att barnfamiljen ska få en rolig och strulfri skidsemester. Allt från att alla backar och längdspår kommer fram på samma ställe så att det är lätt att ha uppsikt över hela familjen, gratis skidåkning för barn upp till 7 år i Filurius kompisveckor, alltid gratis barnsäng och barnstolar i stugorna och mycket mer. Låt oss berätta mer om varför Säfsen är många barnfamiljers favorit!

I Säfsen är barnen hedersgäster

De viktigaste gästerna i Säfsen är barnen. Oavsett ålder så ska alla ha en rolig, upplevelserik och bekväm semester. Gillar familjen fartfyllda aktiviteter och lugna sköna familjedagar så kommer ni att trivas hos oss. Här är några av alla fantastiska fördelar som vi erbjuder:

Boka en familjevänlig skidsemester i de nära fjällen

I Säfsen väntar äventyr och upplevelser runt varje hörn samtidigt som området är litet nog för att hela familjen, från liten till stor, snabbt ska känna sig som hemma. I Säfsenmanifestet har vi sammanfattat våra 25 bidrag till en familjevänlig skidsemester. Ta med stora släkten, vännerna eller res familjen på egen hand och njut av en härlig fjällsemester på bekvämt avstånd i södra Dalarna.

_76A4142

Första gången på skidor

Så leker du fram ett skidåkande barn

Vi ger tipsen för en strulfri skidsemester med familjen

_76A5811

15 supertips för skidresan

Vi ger tipsen för en strulfri skidsemester med familjen

Vi ger tipsen för en strulfri skidsemester med familjen

Pojke med skidglasögon ler mot kameran.

Säfsenmanifestet för skidresan

Våra 24 löften till dig som gäst

I Säfsenmanifestet har vi samlat våra våra 25 bästa bidrag för en enkel och strulfri skidresa.

Bli inspirerad

Titta in på Säfsens Instagram för dagsfärska bilder och uppdateringar om vad som händer just nu.