Toppen, doppet och drinken

Checka in vid både ”toppen” och ”doppet” och gör dig förtjänt av drinken.

Säfsens hemliga drink får man bara köpa om man kan visa att man varit både på toppen av Solberget och vid Säfsjöns strandkant.

Beskrivning

För att få köpa den hemliga drinken krävs att du kan visa upp att du varit både på toppen av solberget och vid Säfssjöns strandkant. Ta med Familjen eller kompisgänget på ett litet äventyr och ta en gruppbild, selfie eller liknade vid dessa platser, ladda gärna upp bilden och hashtagga #säfsen och tagga oss i bilden med @safsen. Visa sedan upp bilderna i Björnen och lås upp möjligheten att köpa den hemliga drinken.

Drinken är säsongsbetonad och går självklart att få som alkoholfri för att passa alla gäster.

Tips!

Börja med att gå upp på toppen och ta med badkläderna och passa på att ta ett svalkande dopp i Säfssjön när ni tagit er dit.

Säfsen Resort i södra Dalarna är familjevänligt

Boka Säfsen för familjens sommarsemester. Här står barnen i fokus och vi är måna om att även de minsta ska kunna följa med överallt. Sommaren i Säfsen bjuder på både lata dagar vid badplatsen som fartfyllda aktiviteter i skogen.

Säfsenmanifestet vid barmarkssäsong

Vår, sommar och höst upptäcker barn och deras familjer spännande naturnära upplevelser i Säfsen. Här finns barnvänliga cykelstigar så att alla kan följa med, 175 sjöar för kanot och sport- och ädelfiske, fina vandringsleder och inte minst vår stolthet Vildmarkslekplatsen. Upplev mäktig natur mycket närmare än fjällen från mellersta Sverige. Vårt motto är att ge familjen en enkel, härlig och strulfri semester. Därför har vi skapat Säfsenmanifestet 18 bidrag för barmarkssäsongen.