Aktiv konferens i Dalarna

I djupa skogar föds stora idéer på konferens i Säfsen

Förlägg företagets konferens i natursköna Dalarna. Välj bland färdiga konferenspaket eller skräddarsy er egen konferens. På Säfsen Resort har vi storslagen natur direkt utanför dörren. Frisk luft och roliga aktiviteter ger energi och produktivitet. Dessutom bygger det laganda och sammanhållning. Boka en aktiv konferens i Säfsen!

Den optimala kombinationen av produktiva möten och fysiska aktiviteter.

Bekvämt nära Stockholm får företaget den optimala kombinationen av både produktiva möten och fysiska aktiviteter i vackra omgivningar.

Våra mest populära konferenspaket

Låt nästa möte utspelas i en unik och personlig miljö med våra utvalda populära konferenspaket. Med logi och måltider som utgångspunkt skräddarsyr vi upplevelsen tillsammans genom att lägga till valfria aktiviteter, underhållning och andra bekvämligheter som passar just er.

Våra konferenspaket

Vårt mest populära konferenspaket som innehåller allt som behövs för ett framgångsrik kickoff.

Konferenspaket

Boende för grupper

Här bor du nära naturen i mysiga timmerstugor en enkel- eller dubbelrum.

Boende på konferensen

Aktiviteter

Välj mellan en mängd olika aktiviteter året runt. Skidåkning utför och på längden, cykling, vandring,…

Våra aktivteter

Konferenslokaler – ute och inne

På Säfsen Resort finns funktionella lokaler med modern teknik för grupper mellan 2 och 100 personer. Men vem har sagt att en konferenslokal måste vara inomhus? Vi har hela naturens inspirerande rum utanför dörren.

Våra konferensrum

Funktion och motion på konferens i Säfsen

Våra konferensrum i varierande storlek ligger i hjärtat av Säfsen, bekvämt möblerade och med all modern teknik.

Läs mer

Ät gott och fyll på med energi

Vi vet att bra mat är en förutsättning för en lyckad konferens. Därför lägger vi stort fokus på att måltiderna skall bli något utöver det vanliga. Våra råvaror är ofta lokalt odlade eller hämtade från skogarna och sjöarna runt Säfsen. Njut av vilt, fisk, bär och svamp under er konferens, i någon av våra restauranger eller varför inte utomhus vid en öppen eld. 

Måltider och konferensmiddagar

En smakförhöjare på konferensen

Vi vet att bra mat är en förutsättning för en lyckad konferens. Därför lägger vi stort fokus på att måltiderna…

Läs mer

Boende på konferensen

Som hemma – fast bättre

Hos oss bor ni tillsammans i mysiga timmerstugor i enkel- eller dubbelrum. Koppla av framför brasan med en kopp varm choklad, eller varför inte ta en värmande bastu? Under barmarkssäsongen finns även möjlighet för lite skönt terrasshäng till vacker utsikt tillsammans med kollegorna innan måltiden.

Vi har 250 stugor med vardera 2 eller 3 sovrum och en total kapacitet på 1 700 bäddar. Till konferensgäster erbjuder vi boende i enkelrum, inklusive sänglinne och slutstädning, garanterat fritt från hemmets alla måsten.

Timmerstuga

Genuina och hemtrevliga timmerstugor med storslagen natur runt hörnet.

Dalenhus

Rymliga tvåvåningshus med stor bekvämlighet och smakfull inredning.

Lägenhet

Moderna lägenheter direkt vid skidbackarna med unikt ski in-ski out-läge.

Unikt konferensboende i Prästgården

För mindre grupper som söker något utöver det vanliga kan vi varmt rekommendera Prästgården. Det unika boendet erbjuder 20 bäddar fördelat på sju sovrum, egen konferenslokal, generösa sällskapsutrymmen och ett fullt utrustat kök. Prästgården passar perfekt för ledningsgruppen eller avdelningen som behöver hitta inspiration och nya kreativa idéer i avskild miljö.

Prästgården

Exklusivt herrgårdsliknande boende bara ett stenkast från huvudbyggnaden Hyttan.

Aktiviteter

Vi tror att frisk luft, mäktiga vyer och skenet från en öppen eld frigör energi som leder till naturliga samtal och kloka beslut. Därför rekommenderar vi att ta en paus från möten och ta med gruppen ut i naturen. Hos oss finns flera smultronställen som passar utmärkt oavsett om ni föredrar en lugn promenad eller fartfyllda sportaktiviteter.

En grupp paddlar 8 manna-kanot konferens.

Kontakt och offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och presentation av våra konferenspaket.
Telefon: 0591 77 50 00
Mail: info@safsen.se